Tompa Város új Településtervének munkaközi véleményezése

Tisztelt Lakosok, Véleményező Partnerek!

Ezúton tájékoztatok minden érintett partnert és városunk lakosságát, hogy Tompa Város új Településtervét munkaközi véleményezésre bocsátom. A tervanyag egyelőre nem tartalmazza a szakági (zöldfelületi, közlekedési, közmű, energia-ellátási) munkarészeket, azok később lesznek elérhetőek.

A munkaközi tervanyag elérhető a következő linkeken:
Változások leírása
Településfejlesztési terv
Szabályozási terv
2023. évi vizsgálati kartogramok

Kérem Tisztelt Lakosainkat, valamint a helyi érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, továbbá a vallási közösségeket, hogy vegyenek részt a terv munkaközi véleményezésében. Az E-TÉR elektronikus felületen várhatóan ez év decemberében indul majd meg a munkaközi egyeztetés alapján átdolgozott tervanyag véleményezése.

Észrevételeiket elektronikusan a Polgármesteri Hivatal Műszaki Iroda Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címére, vagy írásban Tompa Város Önkormányzata (6422 Tompa, Szabadság tér 3.) 4. számú irodájába vagy címére november 13-án éjfélig szíveskedjenek eljuttatni.

Lehetőség nyílik kérdések feltételére és a vélemények szóbeli közlésére a 2023. november 6-án 17:00 órától a Művelődési Házban tartandó közmeghallgatáson.

Tisztelettel várjuk Önöket!

Véh László
polgármester