Tompa Város Helyi Építési Szabályzata módosul a határátkelőhelyen

Tompa Város Helyi Építési Szabályzata módosul a határátkelőhelyen. A módosítás keretében szabályozási vonallal biztosítva lesz a Tompai Határátkelőhely KHa jelű építési övezetének kismértékű bővítése közterületből az alábbi dokumentum szerint:

A dokumentum megtekintéséhez kattintson ide

Tompa, településrendezési eszközök részleges módosítása 2021

Tisztelt Lakosság és Egyeztető Partnereink!

Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 9/2021.(VII.9) sz. határozattal döntött a hatályos Településrendezési Terv módosításának elindításáról. A módosítás fő célja a Mobil-Petrol Kft tulajdonában lévő ingatlanok összevonása.
A tervmódosítással kapcsolatos előzetes anyag részletesen kifejti a tervezett változásokat.

A tervdokumentáció megtekinthető az önkormányzat honlapján: Dokumentumtár, továbbá az Új-lépték Bt. tervező iroda honlapján: http://ujleptekbt.hu/.

Tompa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017(VI.29.) önkormányzati rendelete - Tompa Város településfejlesztési koncepciójával, integrált településfejlesztési stratégiájával és a településrendezési eszközök, valamint településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet készítésével, módosításával kapcsolatos partnerségi egyeztetés szabályairól

Észrevételeiket a Képviselő-testület által kiadott Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2019. (XI.29.) önkormányzati rendeletének megfelelően, valamint a partnerségi egyeztetésről szóló 10/2017.(VI.29.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint megtehetik: elektronikus úton Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy írásban a Polgármester Úrnak címezve, a Tompai Polgármesteri Hivatal, 6422 Tompa, Szabadság tér 3. VII. sz. irodájába eljuttatva.

Határidő: 2021. december 9-ig.

Tisztelettel:
Véh László
polgármester